در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام و احترام؛

ضمن قدرداني از زحمات همه شما عزيزان،بنده با سن 30 و داري 7 سال پوشش بيمه تامين اجتماعي مي باشم.با دو فرزند 4ساله و 6 ماهه و همسرم 24 ساله ،هدفم اندوخته و سود نهايي است؛ضمنا فكر كنم ، تامين اجتماعي هزينه درمان ها رو ميده ،با اين وجود شايد نياز به پوشش درماني در بيمه عمر نداشته باشم!ممنون ميشم ، بنده رو راهنمايي كنيد.
اجركم عنداله
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

تامین اجتماعی بخشی از هزینه ها رو پرداخت میکنه و با توجه به عدم تاثیر زیاد بر سود بیمه های عمر پیشنهاد میشه حتما از پوشش های بیمه عمر با توجه به نیاز استفاده کنید تا در سختی و بوجود آمدن بیماری مورد حمایت بیمه قرار بگیرید

پیشنهاد ویژه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید