در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
نمایش از نو
سلام.همسرم من و فرزندانم را بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد نموده است،و ماهانه حق بیمه میپردازد
با مطالعه پرسش و پاسخها دریافتم،هر زمان شوهرم بخواهد میتواند قرارداد بیمه را فسخ کند.سوالم اینست 1_ آیا ممکن است من خودم شخصا، خودم را بیمه عمر کنم که اختیار بیمه ام دست خودم باشد
(یعنی یک بیمه عمر جدید انجام دهم ) 2_اگر جواب سوال(یک)بله است!،چه بیمه ای برای من کاملا مناسب است با این شرایطم: 45 سال دارم_نیاز شدید به یک حقوق بازنشستگی همیشگی دارم_ بسیار نگرانه بیماریها در آینده و یک درآمد ماهیانه هستم_ هیچ پشتوانه شخصی ندارم مثل پس انداز _منزل_حتی پولی که بخواهم خانه ای را اجاره کنم و شاید در آینده تنها زندگی کنم،واین بیمه در زمان زندگی من بینهایت مهم است و به عبارتی ذینفع یا وارث ندارم _از کارشناسان محترمی که این سوال مرا میخواند،خواهشمندم تمام تخصصتان را در مقابل سوالم بکار بگیرید و مطمئن ترین و کاملترین بیمه را بمن پیشنهاد بدهید چون جواب این سوال آینده ام را تعیین میکند،و بسیار مهم است با تشکر فراوان.
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز سوال شما قبلا با همین محتوا پاسخ داده شده است.

باتشکر

آیا میشود خودم را بیمه عمر کنم که اختیار بیمه ام دست خودم باشد ؟