در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
شوهر من و فرزندانم را بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد با مبلغ کمترین نموده است،و ماهانه حق بیمه میپردازد.با مطالعه و تحقیق سوالات و پاسخ ها فهمیدم هر زمان شوهرم بخواهد میتواند قرارداد بیمه را فسخ کند.سوالم اینست 1_آیا میشود خودم را بیمه عمر کنم که اختیار بیمه ام دست خودم باشد(یعنی یک بیمه عمر جدید انجام دهم)؟ 2_اگر جواب سوال(یک)بله است:اینکه کدام بیمه عمر مناسبترین برای من است با این شرایطم:45 ساله ام_و شدیدا نگران بیماریها در آینده و نداشتن درآمد برای امرار معاش هستم_هیچ پشتوانه‌ای ندارم مثل پس انداز_منزل_حتی پولی که بخواهم خانه ای را اجاره کنم و شاید در آینده تنها زندگی کنم،واین بیمه در زمان زندگی من بینهایت مهم است و به عبارتی ذینفع یا وارث ندارم_و تمام مزایا و مستمری اش برای خودم در زمان حیاتم باشد_از کارشناسان محترم و عزیز که این سوال را میخوانند تقاضا دارم نهایت تخصصتان را در انتخاب بیمه برای من بکار گیرید چون سرنوشتم را تعیین میکنید.بسیار نیارمند راهنماییتان هستم _با تشکر فراوان.
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز هر فرد حقیقی میتونه برای خودش بیمه عمر تهیه کنه و از مزایای اون استفاده کنه.

قوانین بیمه عمر از اونجا که مستقیما از طرف بیمه مرکزی تصویب میشن به صورت کلی در همه شرکت های بیمه یکسان هستن و توی قسمت های خیلی جزیی از پوشش های درمانی و یا مقدار سود متفاوتند.

نکته ی مهمی که باید بدونین این هست که بیمه نامه ای که همسر شما قبلا برای شما تهیه کرده تداخلی در بیمه جدید ایجاد نمیکنه و شما حتی میتونین چندین قرارداد بیمه عمر از شرکت های مختلف داشته باشین.

شما میتونین یک قرارداد 20 ساله و یا 25 ساله تهیه کنید و آرامش رو با بیمه عمر تجربه کنین.

با آرزوی بهترین ها برای شما