در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام خسته نباشید
پدرشوهر من بیمه عمر بوده و کارمند مخابرات

الان ۴۰ روزه فوت شده و بیمه پول رو ب حساب مخابرات ریختند و مخابرات گفته باید اول انحصار وراثت بشود چون تو بیمه نامه مشخص نکرده که پول بیمه چطور و به چه کسانی تقسیم شود
حال مادر شوهرم میگوید ب من وکالت بدهید تا من پول را بگیرم
سوال من این است که این پول بیمه کسورات قانونی دارد ؟
چرا پول بیمه رو مستقیم به وراث نمیدهند ؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز بیمه های عمر معاف از مالیات هستند و درست طبق گفته شرکت بیمه چون ایشون شخص خاصی رو معرفی نکردن به وراث تعلق میگیره. اما چون بیمه عمر از طرف سازمان و اداره ایشون قراردادش منعقد شده بوده فرایند پرداخت کمی متفاوت هست.