در لیست بیمه توسط

سلام

نحوه بکاپ گیری از نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی چه جوری هست؟ میخوام فایل پشتیان داشته باشم تا اگر فایل اصلی به مشکل بر خورد، فایل backup داشته باشم

2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام

برای بکاپ گیری از اطلاعات نرم افزار لیست بیمه فایل manufactory2  که در مسیر نصب برنامه  بطور مثال C:\Program Files\Tamin\DataBase  در پوشه Database قرار دارد در مسیری مناسب  کپی کنید

برای باز گرداندن بکاپ فایل  manufactory2 را به manufactory  تغییر نام دهید ( 2 رو پاک کنید )بعد این فایل را در مسیر نصب برنامه  بطور مثال C:\Program Files\Tamin\DataBase  در پوشه Database  جایگزین کنید سپس برنامه رو اجرا کنید .
در منوی  پشتیبانی > انتقال اطلاعات به علت تغییر ساختار را بزنید اطلاعات به دیتابیس ایمپورت می شود

دانلود نرم افزار جدید لیست بیمه تامین اجتماعی با لینک مستقیم

برای آموزش گام به گام تهیه لیست بیمه تامین اجتماعی با نرم افزار جدید بیمه کلیک کنید