در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. در مدت بیکاری علاوه بر اینکه باید در تاریخ های تعیین شده برای حضور غیاب به اداره کار مراجعه کنیم، از طرف بیمه هم بازرس به محل سکونت میاد. حالا ممکنه اون لحظه که مراجعه کرده، شخص در حال استحمام باشه، دکتری، بیمارستانی، ختمی جایی باشه. سریع مقرری رو قطع میکنن. آیا طبق قانون به یکبار عدم حضور قطع میشه؟ برای من اینطوری شده، باید چه کا  کنم تا برقرار بشه
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
با عرض سلام.
برای بررسی وضعیت بیمه بیکاری،بازرس به محل سکونت مراجعه نمیکنه. میتونید به مواد5تا7 قانون بیمه بیکاری استناد کنید و به این عمل اعتراض کنید. بر اساس قانون فقط هر ماه بیمه گزار باید به اداره کار مراجعه کرده و بیکاری خودش رو اعلام کنه.
برقرار باشید