در بیمه بیکاری توسط
ضمن عرض سلام و خسته نباشید. اوایل مرداد ماه که من منزل نبودم بازرس بیمه آمده. من برای درخواست بازرسی مجدد به اداره تامین اجتماعی مراجعه کرده و درخواست دادم اما هنوز بازرس مراجعه نکرده. از مسئول بیمه سوال کردم که آیا مقرری من قطع می شود با وجود اینکه تمامی حضور و غیاب ها در اداره کار ثبت شده؟ ایشان گفتند ربطی به حضور و غیاب وزارت کار ندارد و مقرری تا زمان بازرسی مجدد قطع می گردد. می خواستم بدونم چند وقت طول می کشه تا بازرس مجدد بیاید و شما گفته بودید در اینصورت به وزارت کار باید مراجعه کرد؟

ممنون از پاسخگویی و توجه جنابعالی
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
متولی پرداخت بیمه بیکاری تامین اجتماعی میباشد و حضور وغیاب در اداره کار صرفا دلیل برقراری بیمه بیکاری نمیباشد و بازرس شعبه با مراجعه و عدم حضور شما میتواند نسبت به گزارش اقدام و بیمه بیکاری قطع گردد

اما برای بازرسی مجدد زمان تعیین نمگردد و بر اساس تعداد پرونده ها نسبت به بازرسی های درخواستی اقدام میگردد

تامل نمایید در زمان معین حضور خواهد رسید و اگر تایید شوید معوقات نیز قابل پرداخت میباشد