در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و وقت بخیر ضمن تشکر از شما سروران عزیز که جواب سئولات را اعلام میکنید بنده کارگر رسمی خدمات شهرداری با سابقه 27 پا گذاشتم با پرداخت حق سربازی لطفا بفرمائید هزینه 4سال که خودم پرداخت کنم هم از طرف دولت و هم از طرف کارفرما بازنشستگی بیش از موعد را درخواست کنم و 44 سال سن دارم و بعلت بیماری نمی توانم دیگر ادامه کار برم
2 پاسخ
توسط
همه چیز در قانون ایران فقط به کارمندان دولت نوشته شده پاداش های کلان حقوق خوب بازنشستگی زودتر ولی کارگران حقوق کم بدون حمایت فقط کار کار مثل لودر باید کار کند اسکاتی هم شود پرت مکنند به قبرستان اینم پاسخ سئوالم که خودم نوشتم
توسط (329,890 امتیاز)

سلام شما می توانید برای 3 سال باقی مانده از بیمه اختیاری استفاده نمایید البته با توجه به سن شما نمی توانید فعلا بازنشسته شوید

در صورتی که سابقه بیمه شما به 30 سال برسد حداقل 50 سال سن داشته باشید تا بتوانید بازنشسته شوید

اگر هم فکر می کنید نمی توانید کار کنید می توانید در خواست از کارافتادگی بدهید ولی مستمری از کارافتادگی از بازنشستگی کمتر است

اطلاعات بیشتر در

بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی