در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام. خسته نباشید.کارگری هستم حدود۴۳سال سن دارم وکارم جز کارهای سنگین هستش. مامور نصب کنتور برق هستم واز تیر بالا میرم.درلیست بیمه، کارفرما از سختی کار چیزی نگفته، و از ما به عنوان کارگر ساده نام برده. با پیمانکار صحبت کردم، گفت اصلا حرفش را نزن، والا بد میشه. درحال حاضر از مفاصل پاهام ناراحتی دارم، پاشنه ، مچ ، زانو، وقسمت سفید رانم . چه راهی دارم که بتوانم ازبازنشستگی زود هنگام استفاده کنم؟لازم به ذکر است که ۲۰سال سابقه برای یک جا نبوده وحدود ۹سال آن برای اداره برق است.لطفاً راهنماییم کنید. سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام می توانید برای سختی کار به اداره کار درخواست بررسی سختی شغل شما را دهد

در زمینه رد کردن عنوان شغلی غیر مرتبط نیز باید به واحد بازرسی تامین اجتماعی مراجعه نمایید

در صورت سخت بودن کار شما هر سال سابقه سختی کار یک سال و نیم محسوب می شود

و در صورت داشتن 50 سال سن و 30 سال سابقه بیمه می توانید درخواست بازنشستگی دهید