در بیمه بیکاری توسط
لطفا راهنمایی بفرمایید جهت دریافت بیمه بیکاری مراجعه نمودم شرایطی که گفتین دارم کاملآ غیرارادی و قراردادم بیش از یک سال تمدید شده بود منتها میگن بغیر از این باید کارگاه تعطیل نشده باشه که نشده یک نفر هم باکد شغل شما استخدام شده باشه که کارفرما نفر گرفته کار منم انجام میده ولی کد شغلش با من فرق دارد حال میگن شما نمیتوانید بیمه بیکاری دریافت کنید فقط به همین دلیل البته خدمتتان عرض کنم کارگاه بدلیل تحریم و نبود تجهیزات لازم که در کشور خارجی متوقف شده باعث نیمه فعال بودن پروژه شده ولی هیچکدام از ماهیت بیکاری من کم نمیکنه واگر این قوانین هست پس چرا درحین خدمت کاریم هزینه بیمه بیکاری ازمن کسر گردیده اکنون فقط سلیقه ای برخورد میکنند بنظرشما چکارکنم خیلی مشکل دارم ممنونم
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام طبق قانون شرایط دریافت بیمه بیکار شامل موارد زیر می باشد

  • مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشند.
  • به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشند
  • تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشند.
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته ب

در صورتی که شما موارد بالا را دارید می توانید از این امکان استفاده نمایید