در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

طبق لیست هایی که برای کد مشاغل وجود دارد، برای برنامه نویسان بیشتر از 20 مورد وجود داره که تقریبا از نظر اسمی با هم هیچ فرقی نمی کنند.

میخواستم ببینم که کد شغل برنامه نویسی وب جزو کدومش میشه و دقیقا چی هست
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

سبک برنامه نویسی مثل برنامه نویس وب ، برنامه نویس ویندوز ، برنامه نویس یونیکس ، برنامه نویس CMS و ... تفکیک نشده است و اصلا نمی توان چنین کاری هم کرد . با توجه به درجه بیمه شده مربوطه از نظر سطح حقوق ، تحصیلات و تخصص یکی از عناوین برنامه نویس 1 ، برنامه نویس 2 ، برنامه نویس 3 ، کارشناس برنامه نویس و ... را انتخاب کنید .

با تشکر