در بیمه بیکاری توسط
با سلام
بازرسی بیمه به دلیل عدم حضور در منزل بیمه من رو قطع کرده و مبلغ دو ماه رو واریز نکردن. مراجعه کرده‌ام فرم هم پر کردم ولی فایده ای نداشته. بیمه می گه  خونه نبودید حتما کار پیدا کردی. هیچ سندی هم ندارند. مگه هرکی خونه نباشه سر کارهستش. هزار جور بدبختی دارم می رم دنبال کار می گردم. می خواستم بدونم با کدوم آیین نامه ای بیمه من رو قطع کردن. هر کاری دلشون می خواهد با بدبخت بیچاره ها می کنند. به کجا باید نسبت به این کارشون شکایت کنم لطفا راهنماییم کنید.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام متاسفانه این دلیل که چنانه کسی منزل نباشد بیمه بیکاریش قطع میشود دلیل منطقی وقانونی نیست مورد قبول قانون نمیباشد اما شما چنانچه از طریق شعبه مربوطه موفق به حل قضیه نشدید به اداره کل مربوطه واحد فنی مراجعه نمایید ودر کل اگر موفق نشدید با طرح دادخواست علیه تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری بنمایید که مطمن باشید در دیوان که قبل از آن با یک کارشناس مشورت نمایید موفق خواهید شد