در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده معلم بازخرید از آموزش پرورش هستم در حکم گارگزینی بنده با استناد دستور العمل شماره 22/د 66/07/27موضوع مصوبه 65/03/27و66/08/27 مجلس شورای اسلامی بنابه در خواست خود نوشته شده

اداره تامین اجتماعی در پرداخت کسور بازنشستگی بوسیله بنده ادعا میکند چون شما جزو قانون تعدیل نیروی انسانی هستی . بنابراین حق بیمه وکسور بازنشستگی قابل تقسیط نمی باشد باید یکجا پرداخت نمایی . بنده ادعا میکنم که بازخرید عادی هستم

سوال بنده  این است  فرق بازخرید عادی  با نیروی تعدلی انسانی چیست ؟  متشکرم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بازخرید عادی به در خواست فرد میباشد و تعدیلی مزایایی را اعلام تا فرد بر اساس مزایایی تشویقی خود را بازخرید نماید و غالبا بیش از سالی یک ماه محاسبه میگردد در پرداخت سنوات