در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام،ایا با سابقه ۱۵سال کار میشه خودمو بازخرید کنم،اگه امکانش هست پرداخت حقوق به چه صورته ایا بعد بازخرید کردن امکان اینکه خودم بخوام برای کامل شدن حقوق بیمه رو خودم پرداخت کنم تو ۱۵سال دیگه
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه بخواهید در کارگاهی که مشغول بکار هستید استعفا بدهید ، شرکت مذکور می بایست به ازای هر سال سابقه کار شما ، معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار ( حق سنوات ) به شما پرداخت کند و شما میتوانید از آن به بعد بصورت خویش فرما ( اختیاری ) نسبت به واریز حق بیمه خود اقدام کنید.