در صندوق بازنشستگی کشوری توسط
با سلام . اینجانبه خانمی هستم شاغل در شرکت دولتی ارتباطات زیرساخت مخابرات. سال آینده 20 سال سابقه تامین اجتماعی و 43 سال سن دارم. مهندسی کامپیوتر با همسر و  سه فرزند. چگونه می توانم بازخرید شوم بدون آنکه از حقوق بازنشستگی محروم شوم. ؟ با تشکر 09121887784
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اولا نفرمودید در کدام صندوق بیمه پرداز میباشید اما اگر سن 42 و سابقه 20 سال بیمه تامین اجتماعی را داشته باشید میتوانید با بیست روز حقوق درخواست بازنشستگی را به تامین اجتماعی ارایه نمایید