در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

من خانم خانه دار 50 ساله میباشم. چه بیمه ای برای من بهترین است؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و درود

خانم عزیز، باید دید شما چه انتظاری از بیمه دارید . آیا صرفا به بازنشستگی خودتون فکر میکنید؟ یا خانواده تون هم براتون اهمیت دارند؟ در واقع بیمه عمر با مدت 10 سال به هیچ فردی قابل توضیه نیست. مخصوصا برای سن شما، مگر آنکه صرفا فرد مورد نظر نگران خطر فوت و آسیب خانواده ش باشه.

چند راه حل پیشنهادی بری شما وجود داره :

1- اگر فقط به بازنشستگی فکرمیکنید بهتره یک بیمه عمر برای بزگترین فرزندتون به نفع خودتون خریداری کنید که بتونید از سود بهینه بهره ببرید. اگر همزمان نگران خطر فوت خودتون هم هستید، مبلغ بیمه با حق بیمه کمتر رو در کنار بیمه فرزندتون برای خودتون تهیه کنید.

2- یک بیمه عمر و بازنشستگی برای خودتون تهیه کنید که حداقل حق بیمه ماهیانه 100 هزار تومانی باشه اما همزمان حداقل مبلغ 1 میلیون تومان هم بصورت سپرده گزاری باید در کنار بیمه عمرتون داشته باشید که جبران سود از دست رفته رو براون داشته باشه.