در سایر توسط
سلام

بیمه خیاطی برای یک خانم خانه دار به چه صورتی میباشد ؟
2 پاسخ
توسط
با سلام و درود خدمت شما دوست گرامی
بهترین بیمه برای شما که کار خیاطی در منزل انجام میدید
بیمه ی عمر و پس انداز و سرمایه گذاری ایران هست بنام بیمه ی مان ،مان به معنی زندگی ماندگار
شما با کمترین هزینه در ماه میتونید به عنوان مثال 70000هزار تومان در ماه می تونید هم برای خودتون سرمایه گذاری کنید یا اینکه توی سن بازنشتگی مستمری بگیر باشید،همچنین در کنار جنبه ی سرمایه گذاری با همین مبلغ 70000هزار تومان
از پوشش های کامل درمانی،بیماری های خاص ،نقص عضو و از کار افتادگی بهره مند بشید
انشالله که در صحت و سلامت باشید و  از جنبه ی سرمایه گذاری و سوداوری بیمه مان در کنار عزیزانتون استفاده کنید
همچنین شما بعد از گذشت دو سال از بیمه نامتون میتونید بدون هیچ ضامن و چک و سفته از بیمه ایران وام دریافت کنید
کد مشاور 633
شماره تماس جهت اطلاعات بیشتر 84306
نمایدگی منتخب بیمه ی ایران در سراسر کشور هستیم
توسط (1,380 امتیاز)
باسلام شما میتوانیدازبیمه تامین اجتماعی طرح زنان خانه دار با داقل پرداختی که از۱۲ درصد شروع میشوداستفاده نماید هم سابقه ست وهم درمانی

باتشکر