در سوابق بیمه توسط
سلام
من حدود هشت سال در کارگاه ساخت تیرچه کارکردم و بعد هشت سال کارفرما اخراجم کرد و من تواین هشت سال بخاطر اشنا بودن کارفرما دنبال بیمه نرفتم وبهم میگفت من نمیتونم بیمه ات کنم پول اضافه نداریم من هم ساده بودم میگفتم گناه داره بیخیال و اون هم از من سواستفاده میکرد من هم خیلی براش زحمت کشیدم حتی تو این چندسال دست وپام هم شکسته شد حالا بنظر شما من میتونم از اون شکایت کنم درضمن خودش هم بیمه نیست.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

بلی میتوانید به بازرسی شعبه تامین اجتماعی مراجعه و درخواست تحقیق و بررسی نمایید و اگر مدرک مستند دارید ارایه فرمایید

پیشنهاد ویژه

با سلام

میتوانید با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی مربوطه درخواست انتقال سوابق را بدهید

پیشنهاد ویژه :

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید