در پرداخت حق بیمه توسط
من یکسال راننده شرکت بودم ولی برام سه ماه بیمه رد کردن من باید چکار کنم که بقیه بیمه خود را هم داشته باشم البته قرار داد را بهم ندادن
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که می توانید اثبات کنید که یک سال در آن جا کار کردید ولی فقط 3 ماه واریز حق بیمه داشته اید می توانید با مدارک و مستندات به اداره کار مراجعه نمایید و درخواست بررسی دهید در صورت اثبات سابقه بیمه معوقه برای شما پس از واریز حق بیمه و جریمه آن از طرف کارفرما محاسبه می شود

اطلاعات تکمیلی در :

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟