در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام.
لطفا من را راهنمایی کنید، من در زمنیه بیمه اطلاع زیادی ندارم.

من مدت 4 ماه است که در شرکتی کار میکنم که بعد از چند ماه ورشکستگی و تعطیلی، شروع به کار کرده.
کارفرما قول داد که من را از ماه دوم بیمه کند. منم به تامین اجتماعی مراجعه کردم و مدارک و فرم ها رو با امضای کارفرما تحویل دادم.
منتها بعدا فهمیدم که کارفرما به بیمه بدهی قبلی داشته و تا وقتی اونها رو پرداخت نکنه، نمیتونه حق بیمه فعلی ها رو رد کنه.
رابطه ام با کارفرما خوب هست و وقتی پرسیدم، گفتن: به محض اینکه پول دستشون بیاد و اوضاع شرکت بهتر بشه، بدهی شونو میدهند و مشکل رو حل میکنند.
حالا نگرانی من اینه که وقتی مشکلشون حل شد، بیمه من رو به تاریخ اون موقع واریز کنند، نه سه ماه پیش!
می تونند همچین کاری کنند؟
چون قرارداد من هم از این ماه هست و برای اون سه ماه نیست.

ممنون میشم اگه اطلاعی دارید، جواب من رو بدید. چون فقط به خاطر سابقه این کار، دارم اونو انجام میدم.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام اگر شما مدرکی دارید که از تارخ فوق در استخدام کارفرما هستید مثل فیش حقوق ، گواهی کار و ... کارفرما مکلف است که سوابق مربوطه را پرداخت نماید و در صورتی که از پرداخت سوابق مربوطه خوداری نمایید می تونید به واحد بازرسی بیمه تامین اجتماعی یا اداره کار مراجعه نمایید و درخواست بازرسی دهید