در پرداخت حق بیمه توسط
بنده سابقه بیمه ای15ساله دارم که کارفرماردمیکردتااینکه نزدیک به1سال و8ماه بصورت اختیاری ردمیکردم که الان فیش واریزی گرفتم ولی 3ماه ازواریزنکردن میگزردایامیتوانم الان بریزم ومجدد3ماه بعدرافیشش رابگیرم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام در صورتی که از موعد مقرر پرداخت فیش شما گذشته باشد قرارداد بیمه اختیاری شما باطل می شود و باید دوباره با بیمه تامین اجتماعی قرارداد منعقد نمایید

** سوابق پرداختی حق بیمه شما محفوظ می باشد