در بیمه آتش سوزی توسط
با درود به دوستان و متخصصین گرامی بیمه

شما کدام یک از شرکت های بیمه را برای بیمه نامه آتش سوزی منازل توصیه می فرمایید؟

با سپاس
6 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

کلیت و اساس بیمه ها یکسان است. اما چیزی که مهم هست شرایط خصوصی بیمه نامه هست. و مواردی که تحت پوشش بیمه نامه است. معمولاً افراد بدون آگاهی بیمه نامه خریداری میکنند و حق بیمه پایین را ملاک خود قرار میدهند. که اکثر نارضایتی های مردم جامعه ما نسبت به شرکت های بیمه به دلیل عدم آگاهی لازم از قوانین بیمه ای در این صنعت اقدام به خرید بیمه نامه نامناسب با شرایط کرده اند که در موقع حادثه نتوانسته اند از شرکت بیمه خسارت دریافت کنند. در خصوص مشاوره رایگان و مطالعه شرایط خصوصی بیمه نامه و راهنمایی خرید بیمه نامه مناسب تماس بگیرید.

1-نیاز سنجی بیمه‌ای یا شناسایی خطرات تهدید کننده اموال

2- راهنمایی جهت تهیه پیشنویس فنی و تخصصی استعلام‌های بیمه‌ای با پوشش کامل و با رعایت صرفه و صالح اقتصادی

3- شناسایی بیمه‌گران اصلح و توانمند و معرفی آنها  جهت انجام استعـلام بیمه‌نامه‌ها ( انتخاب بیمـه‌گر نهایتاً با تصمیم  بیمه‌گذار خواهد بود) .