در بیمه آتش سوزی توسط
با سلام

لطفا در خصوص خريداري پوشش بيمه اتش سوزي منازل راهنمايي بفرماييد.

ممنون
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

بیمه های آتش سوزی سه خطر اصلی را پوشش میدهند که پایه هستند و بدون خرید آن نمیتوان پوشش های اضافه را خرید که شامل : آتش سوزی - انفجار - صاعقه میشوند

و خطراتی چون سیل - طوفان - زلزله - ترکیدگی لوله های آب - سقوط هواپیماو هلیکوپتر - ضایعات ناشی از آب برف و باران - ضایعات ناشی از سنگینی برف و.....  بعنوان پوشش های اضافه هستند

که فرد بسته به نیاز خود میتواند علاوه بر خطرات پایه هرکدام از خطرات اضافی را خریداری کند