در سایر توسط
با سلام
متوفی قبل از وفات اظهار کرده که وام ۱۵۰ میلیونی که از بانک اقتصاد نوین گرفته و ضمانت اون وثیقه ملکی بوده بیمه کرده, از اونجاییکه هیچ بیمه نامه ای در دست نداریم ,چطور میشه فهمید که متوفی وام یا مورد وثیقه را بیمه کرده؟
خود بانک وام رو بیمه نکرده.
خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

اگر متوفی دارای بیمه عمر مانده بدهکار برای وام مورد نظر بوده است، از زمان فوت به بعد پرداخت تمامی اقساط سررسید نشده بر عهده بیمه گر خواهد بود.

اگر بانک وام دهنده کسوراتی را تدرحت عنوان بیمه در  موقع وام دهی از وام گیرنده کسر کرده باشد، می توان ادعا کرد که حق بیمه این امر کسر شده و کوتاهی از سوی بانک بوده که نام وام دهنده را برای اخذ این بیمه نامه به بیمه گر اعلام نکرده است.

اما اگر یقین دارید که بیمه نامه عمر مانده بدهکار یا بیمه وام مذکور صادر شده است، میتوانید با نامه دادگاه یا بانک به بیمه مرکزی مراجعه نمایید و از عالی ترین مرجع اطلاعات صنعت بیمه استعلام بگیرید.

شاید هم بیمه ای که متوفی به آن اشاره کرده است، بیمه آتش سوزی مرهوناتی وثیقه بانک بوده و هیچ ارتباطی با اقساط سررسید نشده ندارد.