در سایر توسط
باسلام پدرم دربانک پارسیان وکشاورزی دارای تهسبلات بودند که برای پرورش مرغ گوشتی گرفته بودند و سند مرغداری دررهن بانک میباشد ودرزمان فوت ایشان وام ها سررسید گذشته بود ایا شامل بیمه وام میشه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

بیمه عمر مانده بدهکار یک راهکار مناسب برای کاهش ریسک بانک در قبال فوت وام گیرنده و عدم بازپرداخت اقساط سررسید نشده در زمان فوت است.

به این ترتیب که اگر وام گیرنده دارای بیمه عمر مانده بدهکار باشد، بعد از فوت وی، تمامی اقساط سررسید نشده توسط بیمه گر به بانک پرداخت می شود.

اما دقت شود که اقساط سررسید شده تا زمان فوت مشمول این بیمه نامه نمی شود.