در سایر توسط
سلام من صرافی دارم و به همین دلیل مغازه ام پر خطره ایا بیمه ای هست که بتونم باهاش این شرایط رو کنترل کنم و اگر مشکلی پیش اومد خسارت من رو بده؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

دوست عزیز در بیمه نامه ها بیمه ای به نام پول وجود داره که بطور خاص میشه

  • اسكناس يا وجوه رايج مملكتي

  • سكه

  • چك بانكي و تمبرهاي مالياتي

  • وجوه در گردش

  • اوراق بهادار

رو بیمه کرد.

از شرایط این بیمه نامه مشخص بودن محل دقیق گاوصندوق و مقدار تقریبی وجه نقد هست.این بیمه نامه ها یکساله هستن و جزو بیمه های پر طرفدار در صنف های مختلف به حساب میاد.

برای اطلاع از شرایط عمومی این بیمه نامه میتونین با دفتر تماس بگیرین

با تشکرsmiley