در سایر توسط

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم بیمه

بیمه وام چیست ؟

1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

در صورت اخذ وام، دو نوع بیمه میتوان تهیه نمود:

اول بیمه عمر مانده بدهکار برای وام گیرنده که در این بیمه نامه در صورتیکه شخص وام گیرنده فوت کند، شرکت بیمه کل مبلغ وام را به بانک بازپرداخت مینماید و ضامنین درگیر پرداخت اقساط نخواهند شد . این بیمه نامه با سرمایه کاهشی می باشد یعنی با پرداخت هر قسط از وام، ارزش و تعهد پولی شرکت بیمه کاهش می یابد که منطقی است.

دوم: بیمه مرهونات بانکی: یعنی در صورتیکه وام برای منزل و یا کارگاه یا خرید اجناس خاصی اخذ گردیده است، و آن کالا یا ملک مورد نظر در رهن بانک قرار گرفته است، برای مرهونات مورد نظر می بایست بیمه آتش سوزی به ارزش وام اخذ شده به نفع بانک خریداری کرد که در صورتیکه مورد رهن در اثر آتش سوزی، انفجار و یا صاعقه از بین برود، شرکت بیمه تعهد خود را به بانک ایفا کند.

موفق باشید