در سایر توسط (33,930 امتیاز)
آیا برای مؤسسات و شرکت‌هایی که به مشتریان خود وام یا اعتبار می‌دهند بیمه ای وجود دارد؟
بیمه گذار در این رشته بیمه ای چه کسی خواهد بود؟
شرایط آن چگونه خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

موسسات و شرکت هایی که به مشتریان خود وام می دهند و یا به صورت اقساط کالایی را به مشتریان خود میفروشند با وجود چک و یا سفته هایی که از مشتریان خود تحویل میگیرند اما همچنان ریسک وصول نشدن مطالبات آنان وجود دارد.

برای کم کردن این ریسک ها و جبران اینگونه خسارت ها شرکت های بیمه میتوانند با بیمه های اعتباری این ریسک ها را کاهش دهند.

شرکت بیمه کارآفرین با ارائه بیمه‌های اعتباری، ریسک عدم وصول یا تأخیر در وصول مطالبات را کاهش می‌دهد. بیمه کارآفرین همینطور پیگیری برای وصول و بازیافت مطالبات سوخت شده را برعهده می‌گیرد و موجب کاهش هزینه‌های حقوقی و قضایی مؤسسات مالی و اعتباردهندگان و فروشندگان کالا و خدمات اقساطی می‌شود.

چند نکته مهم در این رشته ای بیمه ای:

1- در بیمه‌های اعتباری، اعتباردهنده (که با ریسک عدم وصول مطالبات خود مواجه است) بیمه‌گذار خواهد بود و با پرداخت حق بیمه، بیمه‌نامه برای او صادر خواهد شد، نه برای اعتبار گیرنده (که دین برگردن اوست).

2- بیمه‌نامه اعتباری، برای یک موضوع مشخص اعتباری یا فروش اقساطی و به صورت گروهی صادر می‌شود؛ بیمه‌گذار نمی‌تواند به صورت گزینشی فقط برخی از اعتبارگیرندگان یا مشتریان خود را (که بد حساب تلقی می‌کند) تحت پوشش قرار دهد؛ طبق ضوابط بیمه اعتباری، کلیه اعتبارگیرندگان، تحت پوشش قرار می‌گیرند.

3- تعداد اعتبار یا قرارداد فروش اقساطی که تحت پوشش بیمه اعتباری قرار می‌گیرند نباید از 25 مورد در سال کمتر باشد.

4- بیمه‌نامه اعتباری جایگزین وثیقه‌های ملکی یا مالی نمی‌شود، بلکه اخذ چنین وثیقه‌هایی یکی از شرایط صدور بیمه‌نامه اعتباری می‌باشد.

5- نرخ حق بیمه در این نوع بیمه به عواملی نظیر چگونگی اعتبارسنجی مشتریان توسط بیمه‌گذار، نوع وثیقه‌های اخذ شده و مدت بازپرداخت اعتبارات بستگی خواهد داشت.