در بازنشستگی و مستمری توسط
بنده 36سال سابقه کاری دارم اما 30 سال حق بیمه دارم ؛اگربخواهم بازنشسته شوم؛ که سنواتم همان 30 سال است؛ایا حقوق را 36 روز محاسبه میکنند؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام حقوق بازنشستگی بستگی به مقدار حق بیمه ای که به تامین اجتماعی داده اید دارد و تعداد سال سابقه بیمه مبنای واریز حقوق برای شما است

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی