در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام و احترام.

با توجه به اینکه حداقل مدت قراردادها در قانون کار یک سال تعیین شده است، میخواستم بدون چنانچه قراردادی فی مابین کارفرما و کارمند پس از گذشت چند ماه از شروع سال منعقد نگرید باشد و حق بیمه کارمند توسط کارفرما در این مدت به تامین اجتماعی پرداخت شده باشد، قرارداد کارگر یک ساله درنظرگرفتن گرفته خواهد شد؟ یعنی در صورت تعدیل کارگر، قرارداد وی یکساله محصوب می شود یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.حداقل مدت قرارداد کار یکماه میباشد.که در صورت داشتن قرارداد کتبی یکساله وفسخ در اثنای قرارداد ،تا پایان سال ادامه خواهد داشت.ودر صورت اتمام قرارداد قبلی وعدم انعقاد قرارداد جدید وادامه کار،تجدید ضمنی قرارداد قبلی خواهد بود.