در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

تاريخ ترک کار / شروع كار بيمه شده با تاريخ عملکرد ليست مطابقت ندارد چیکار کنم ؟
2 پاسخ
توسط (820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
در این مثال توضیح میدهم

در صورتی که کارمندی از ابتدای تیر ماه مشغول به کار شده باشد و به مدت یک ماه کامل 31 روزه کار کرده باشد، شما باید 31 روز بیمه رد کنید که در این صورت تاریخ ترک کار میشود 1مرداد، اما مرداد ماه را نمیتوانید در لیست بیمه تیر ماه وارد کنید. (سامانه خطا میدهد). برای حل این مشکل میباید تاریخ ترک کار فرد مورد نظر را در لیست بیمه مرداد ماه، روز اول ماه تعیین کنید.