در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام با ۲۶سال سابقه و ۶۱ سال سن می توان بازنشست شد با چه شرایطی میشه
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام بله شما مشمول دریافت مستمری برابر با 26 روز می شوید البته مستمری شما از حداقل حقوق اعلام شده از سوی شورای عالی کار کمتر نخواهد بود.

برای اطلاع بیشتر در مورد چگونگی بازنشستگی در تامین اجتماعی می توانید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

شرایط بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی