در بازنشستگی و مستمری توسط
پدر من شصت سال سن داره وده سال سابقه بیمه داره بیمار هم هست آیا میتواند باز نشست بشه اگه میتواند باید چه مدارک هایی باید بیاورد وبه کجا مراجعه کند
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
با سلام  آقایان ۶۰ ساله  و خانم های ۵۵ ساله (و بالاتر ) می توانند با داشتن ۱۰ سال تا ۱۹ سال سابقه هم تقاضای بازنشستگی بدهند که مستمری این دسته بر اساس میزان سابقه آنها پرداخت می شود (برای مثال اگر با ۱۶ سال سابقه بیمه بازنشسته شوند فقط مستمری ۱۶ روز را دریافت می نمایند) حتی با سابقه کمتر از ۱۰ سال (مثلا ۷سال) می توانند با خرید تفاوت سابقه تا ۱۰ سال (یعنی ۳ سال) سابقه بیمه خود را به ۱۰ سال رسانده و در نهایت با ۱۰ روز مستمری بازنشسته شوند

همچنین برای درخواست بازنشستگی می توانید به شعبه بیمه تامین اجتماعی که پرونده دارید مراجعه نمایید