در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام
بیست سال و 3 ماه درکار کار گاهی کار میکنم  تقاضای باز نشستگی از طریق مشاغل سخت را از اداره کار نمودم ولی 12 سال کار مرا جزء مشاغل سخت قبول کردند یعنی با احتساب 1.5 سال 18 سال سابقه کار در مشاغل سخت دارم حال 12 سال بیمه عادی دارم در مجموع 30 سال ایا میتوانم با سن 49سال و4 ماه بازنشست شوم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.باسن زیر پنجاه سال،باید حداقل 35سال سابقه بیمه داشته باشید.