در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام و با عرض خسته نباشید من چند سال درسپاه کارگرمکانیک سبک و سنگین و چند سالی در شرکت گاز در جنوب عسلویه و ماهشهر مشغول به مکانیکی سبک و سنگین بوده ام و همچنین 20 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم آیا با پنجاه سال سن امکان بازنشستگی و همچنین سختی کار شامل من میشود؟ ممنون میشوم پاسخگو باشید
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام به شعبه خود مراجعه و درخواست بررسی شغل بعنوان مشاغل سخت بدهید

در مشاغل سخت به ازای هر یک سال پرداخت یک ونیم سال محاسبه میشود و در صورت تایید میتوانید از مزایای بازنشستگی کامل برخوردار شوید در غیر اینصورت با توجه به شرایط با 20 روز حقوق بازنشسته میشوید

ضمنا توصیه میشه برای افزایش سنوات حتما با ارایه کارت پایان خدمت مدت زمان سربازی را هم جزو سوابق مورد محاسبه قرار دهید