در بیمه بیکاری توسط
با سلام میخواستم بدونم کسی که بدون داشتن قرارداد در یک کارگاهی کار میکنه به هر عنوان غیرارادی بیکاربشه بهش بیمه بیکاری تعلق میگیره درضمن حق بیمه وبیمه بیکاری پرداخت میکنه به عنوان مثال من درنانوایی کارمیکنم وقراردادهم با کارفرما ندارم الان 5 ساله کارمیکنم بیمه هم هستم اگه کارفرما منواخراج کنه بیمه بیکاری به من تعلق میگیره باتشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

وجود نام شما در لیست بیمه نانوایی و پرداخت حق بیمه از طریق کارفرمای شما نشان دهنده اشتغال شما در کارگاه مذبور هستید و طبق قانون از بیمه بیکاری برخوردار میشوید

استفاده از بیمه بیکاری در شرایط فعلی توصیه نمیشه و در صورت اخراج میتونید در نانوایی دیگری باتوجه به تجربه کافی که در این مدت کسب کرده اید اقدام فرمایید