در بیمه بیکاری توسط
من برای بیمه بیکاری اقدام کردم ولی از طریق کسانی که قبلن دریافت کردند متوجه شدم باید هر ماه به اداره کار برم و انگشت بزنم که خودم رو به عنوان فرد بیکار معرفی کنم. و مشکل اینجاست که من در چند ماه آینده به مدت 7 8 ماه شاید هم یکسال ایران نیستم. خواستم بپرسم راه حلی وجود داره برای این مساله یا کلن باید قید بیمه بیکاری رو بزنم؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام این از مقررات دریافت بیمه بیکاری می باشد و باید هر ماه به اداره کار بروید و این کار را انجام دهید در ضمن بازرس تامین اجتماعی هم شاید به محل سکونت شما بیاید و در صورتی که نباشید احتمال لغو شدن این مقرری هست