در بیمه بیکاری توسط
با سلام دوباره من میتونم کتبا شکایت شعبه را به اداره کار ببرم و در ان شکایت چون همینطور که شما فرمودید نبودن من در خانه ملاک نیست درخواست اثبات کار کردنم و بکنم و اگر کار میکردم چرا به من یکسال و سه ماه مقرری دادن و حتی رییس ان قسمت با توجه به شرایط من مقرری من و چند ماهی بدون دردسر پرداخت کردن و یک دفعه دوباره قطع کردن منظورم اینه که رییس دستور پرداخت داد و یک دفعه قطع کردن
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بله برای اثبات کردن این که شما در حال حاضر بیکار هستید میتونید به اداره کار شکایت کنید در ضمن برای مشاوره بهتر می تونید به صورت حضوری به آدرس زیر مراجعه نمایید

خیابان آزادی- حدفاصل آذربایجان و خوش جنوبی- نبش کوچه کامیاران- ساختمان نمونه- پلاک250- طبقه همکف واحد9 - شرکت مشاوران تامین و کار رهنما