در بیمه بیکاری توسط
سلام یه سوال ببخشید اگه کسی ازیه جا اخراج بشه واقدام به گرفتن بیمه بیکاری کنه مبلغش چقدره؟ واگردر زمان گرفتن بیمه بیکاری کار آزاد هم داشته باشه مشکلی پیش میاد یا نه ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام مبلغ بیمه بیکاری 55 درصد حقوق است که به ازای هر نفر تحت تکفل 10 درصد به آن اضافه می شود به شرطی که از 80 درصد حقوق فرد تجاوز نکند. در هر صورت از حداقل حقوق سال مربوطه کمتر نخواهد بود.دریافت مقرری بیمه بیکاری همراه با اشتغال فرد غیر قانونی است و در صورت اطلاع سازمان به هر طریق موجب قطع مقرری بیمه بیکاری شده و کلیه وجوه دریافتی باید به سازمان بازگردانده شود.