در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام فردی ۶۰ساله هستم و۶سال سابقه بیمه دارم واز کار افتاده شده ام ایا میتوانم با این سابقه بیمه درخواست بازنشتگی نمایم باتشکر
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

دو مورد مطرح شده. در صورتی که از کارافتادگی تون رو کمیسیون پزشکی تایید کرده که شرایط مستمری ازکارافتادگی شامل تون میشه. می تونید مطلب زیر رو مطالعه کنید.

در صورتی هم که کمیسیون پزشکی تایید نکرده از کار افتاده هستید، می تونید با خرید 4 سال خدمت با 10 سال سابقه بیمه هم اکنون بازنشسته بشید

به دو لینک زیر مراجعه کنید

شرایط بازنشستگی

همه چیز در مورد ازکارافتادگی