در بازنشستگی و مستمری توسط
به نظرتون چجوری بیمه مو ادامه بدم که بتونم یه روزی از بازنشستگی استفاده کنم و این 8 سال سابقه م سوخت نشه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که بیمه اختیاری کنم یا زنان خانه دار و چند سال بپردازم که بتونم با توجه به سنم و سابقه م بازنشست بشم؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

خانم ها می تونن با حداقل 20 سال سابقه بیمه و 42 سال سن بازنشسته شوند، البته در زمان درخواست بازنشستگی باید بیمه اجباری و رابطه کارگری-کارفرمایی داشته باشن و نه بیمه اختیاری یا زنان خانه دار

با قوانین فعلی، شما می تونید در سن 55  سالگی با 27 سال سابقه بازنشسته بشید (البته در صورتی که قوانین فعلی همین جور بمونه که امکان بالا رفتن سن بازنشستگی هست)

امکان بازخرید و انصراف از بیمه تامین اجتماعی وجود ندارد و پولی به شما برگشت داده نمیشه.

می تونید جایگزین بیمه سلامت و بیمه عمر و سرمایه گذاری رو به جای تامین اجتماعی و یا در کنار تامین اجتماعی در نظر بگیرید.