در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام میشه مثلا ده سال بیمه زنان خانه دار باشم و مقلا 10 دیگه جایی کار کنم بعد 20 سال حقوق 30روزه دریافت کنم؟     سن بیمه ی من از 25 سالگی بوده /اتمام ان میشه

45 سالگی
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام نه خیر با 20 سال سابقه بیمه به مقدار 20 روز به شما مستمری داده می شود

در ضمن برای بازنشستگی در سن 45 سالگی می بایست 20 سال سابقه بیمه به صورت بیمه اجباری داشته باشید

* بیمه زنان خانه دار بیمه اختیاری می باشد

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری