در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با درود

من رئیس هیئت مدیره شرکتی با مسئولیت محدود هستم که حدود یک سال است تاسیس شده است و در حال حاضر میخواهیم خودمان(اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل) و کارمندان رو بیمه کنیم. با تحقیق و پرس و جو به راه حل های ضد و نقیضی رسیدم که خواستم اینجا مطرح کنم که شما راهنمایی کنید. آیا امکان بیمه خودمان وجود دارد(به صورت خویش فرما) ؟ (البته منظور از بیمه،همان بیمه ای است که به عنوان سابقه کار می توان از آن استفاده کرد) طی پرس و جویی که داشتیم گفته شده که حق بیمه 30 درصد خواهد بود. آیا این درست است؟ در مورد کارمندان هم میشه از بیمه کارفرما استفاده کرد؟

سپاس
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام بله شما میتونید خودتون رو به صورت خویش فرما بیمه کنید اما این بیمه جزو سابقه کار محسوب نمیشه فقط بیمه های اجباری جزو سابقه کار محسوب می شوند

حق بیمه پرداختی برای خویش فرما متفاوت است و بستگی به قرارداد شما با تامین اجتماعی دارد

برای کارمندان شما نیز، طبق ماده 39 قانون تامین اجتماعی مکلف به بیمه کردن آنها هستید و درصورت بیمه نکردن، شما مجبور به پرداخت جریمه می شوید

حق بیمه پرداختی برای کارمندان شما اگر جزو مشاغل سخت محسوب نشوند 30 درصد حقوق می باشد که 7 درصد سهم کارگر و 23 درصد سهم صاحب کار می باشد