در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام بچه دخترمعلول دارم بیمه ام را خودم رد میکنم خودم تحت حمایت کمیته هستم 45سال سن و19سال سابقه بیمه دارم میخوام بازنشست بشم پول کمیته را دوس ندارم میشه بازنشست بشم؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

داشتن یا نداشتن بچه معلول در بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی تاثیری نداره.

من فرض می کنم شما خانم هستید. در صورتی که آقا هستید، حداقل سن بازنشستگی تون  60 سال هست، چون شامل بندهای دیگر بازنشستگی نمیشید.

در صورتی که خانم هستید، اگه بیمه تون اجباری می بود، با حداقل 42 سال سن و 20 سال سابقه بیمه طبق تبصره 4 ماده 76 تامین اجتماعی بازنشسته میشدید. حالا که اختیاری هستید، شرایطش فرق داره و حداقل سن بازنشستگی 55 سال میشه.

می تونید یه سوال جدید مطرح کنید که اگه الان جایی شروع به کار کنید و  بیمه اختیاری تون رو تبدیل به بیمه اجباری کنید، آیا تبصره 4 شامل تون میشه یا نه

این مقاله بیمه ای رو هم مطالعه کنید

شرایط بازنشستگی