در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
اگر هشت ساعت در روز ساعت کاری باشد و به دو شیفت صبح و عصر تقسیم شده باشد به عنوان مثال 5 ساعت صبح و 3 ساعت عصرآیا در حقوق و مزایای کارگر تاثیری دارد
2 پاسخ
توسط
با سلام ساعات کار اگر به شب بیفتد یا کار نوبتی باشد و...کارگر مستحق فوق العاده مربوط خواهد بود.
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام ؛

میزان ساعات کارکرد کارگر در کارگاه در صورتی که حد نصاب های قانونی ماده 51قانون کار و تبصره 1 ذیل آن در آن رعایت شده باشد بسته به عرف کارگاه می باشد و مطابق توضیحات شما ، شما مشمول ماده 55 قانون کار در خصوص موضوع نوب کاری نمی شود.

سربلند باشید