در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام کسی که در مرخصی بدون حقوق است می‌تواند خود را بیمه اختیاری یا حرف و مشاغل آزاد کند؟
2 پاسخ
توسط
با سلام بله، وی می‌تواند در دوره تعلیق مشمول بیمه‌های خویش‌فرمایی شود و حق‌بیمه مربوطه را خود راسا پرداخت کند.
توسط (4,300 امتیاز)
سلام .مرخصی بدون حقوق فقط شامل کارکنان دولت می باشد ودراین مدت میتوانند بیمه مشاغل ازاد یا اختیاری بشوند ولی بیمه شدگان سایر کارگاهها تا زمان برگشت به کار هم برای اینکه درمدت بیمه پردازی وقفه ای ایجاد نشود میتوانند از بیمه مشاغل ازاد یا اختیاری استفاده کنند وبه محض اشتغال انرا قطع کنند .