در لیست بیمه توسط
سلام ایا یک ناشر که قرارداد بیمه اختیاری دارد و کارفرماست. و اسم خود را در لیست بیمه کارگاه وارد می کند برای خودش تا چقدر می تواند حقوق وارد کند
2 پاسخ
توسط
سلام دستمزد مبنای دریافت حق بیمه:
مبنای پرداخت حق بیمه برای افرادی که بیش از ١٠سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند عبارت است از میانگین دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه آخرین ٣٦٠روز قبل از تاریخ تقاضا مشروط بر اینکه کمتر از حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در زمان تقاضا نباشد و برای افرادی که کمتر از ١٠سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند به انتخاب متقاضی بین حداقل و حداکثر دستمزد شاغلین خواهد بود.
نرخ پرداخت حق بیمه؛
نرخ پرداخت حق بیمه کلیه بیمه شدگان اختیاری اعم از متقاضیان جدید و افرادی که قبلا بیمه اختیاری بوده اند معادل ٢٦%مبنای پرداخت حق بیمه می باشد.
توسط (4,300 امتیاز)
اگر ناشر کارفرما می باشد وبخواهد درلیست کارگاه همراه با سایر کارگران لیست خود را به عنوان کارفرما رد کند باید حداکثر دستمزد ان صنف را برای خود درنظر بگیرد وهم زمان نمیتواند هم بیمه اختیاری باشد وهم درلیست کارگاه به عنوان کارفرما لیست رد کند .ولی اگر بیمه اختیاری بخواهد با توجه به سابقه اگر بیشتر از 10 سال سابقه داشته باشد میانگین 2سال اخر بیمه پردازی مشروط بر اینکه زیر حداقل نباشد ملاک است ولی زیر 10 سال دستمزدی بین حداقل وحداکثر میتواند اختیار کند .