در لیست بیمه توسط
سلام

من تازه در جاي جديد مشفول به کار شدم، و براي ماه گذشته کارفرما فراموش کرده که اسم من رو همراه ليست براي بيمه بفرسته ( براي ماه خرداد) ميخواستم بپرسم الان ديگه کاري نميشه کرد ؟ به من ميگن که تاريخش گذشته و ديگه نميشه اسم رد کرد. من شنيدم که ولي ميتونن و بايد جريمه بدن
2 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

در صورتي که کارگاه مشمول بازرسي کارگاهي باشد براساس گزارش بازرسي( تاريخ شروع به کار ثبت شده توسط بازرس) محاسبه و حق بيمه و جرائم دريافت مي شود. اگر نه؛ بايد به اداره کار مراجعه کنيد و راي ماده 148 قانون کار را اخذ و پيگيري هاي بعدي را نيز انجام دهيد. توضيحات لازم در مطالب گذشته کانال آمده است.