در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (120 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با عرض سلام و خسته نباشید. اگر شخصی به کار در مراکز آموزشی قلم چی اشتغال داشته باشد، میتواند از بیمه حرف و مشاغل آزاد استفاده کند؟ با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که در جایی که کار می کنید شما رو بیمه نمی کنند می تونید از بیمه های اختیاری بیمه تامین اجتماعی استفاده کنید ولی اولویت با بیمه اجباری  می باشد و کارفرما باید حق بیمه شما رو پرداخت کنه

برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه کنید

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری