در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

بنده از سال 91 تا الان خودم رو بيمه مشاغل آزاد کردم،در حال حاضر 2 ماهي ميشه که تو شرکتي مشغول به کار شدم،تو شرکت مدارکم رو خواستن براي بيمه،من هم بهشون گفتم که من بيمه مشاغل آزاد بودم و فقط شماره بيمم رو بهشون دادم،الان منشي شرکت به من گفته که براي اينکه قبلا بيمه مشاغل آزاد بودي و ما بخوايم بيمت کنيم،تامين اجتماعي ميگه نميشه،بايد يک سري اقدامات رو انجام بدي،ميخواستم بدونم دقيقا بايد چي کار کنم.(من بيمه مشاغل آزادم تو شهرستان بود و الان تهران مشغول به کارم)
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

فقط بايد با دفترچه بيمه به شعبه جديدي که قرار است بيمه شويد مراجعه کنيد و فرم نامنويسي را يکبار با همان اطلاعات اوليه و شماره بيمه قبلي تکميل و پس از تائيد و مهر شرکت به شعبه تحويل دهيد.